آ
-
آسپرژیلوس
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]
-
آلودگی
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]
-
آنتیاکسیدان طبیعی
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]
-
آنزیم
اثر محلولپاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]
ا
-
استانداردهای داخلی و بینالمللی
رتبهبندی عوامل مؤثر بر بستهبندی زعفران از دید مصرفکنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]
-
اسید رقیق
تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]
-
اسید هیومیک
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]
ب
-
بازاریابی
ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیشبینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]
-
برنامهریزی استراتژیک
تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
-
برنامهریزی ریاضی مثبت
مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]
-
برنج
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]
-
بنه
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
-
بیان ژن
بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]
پ
-
پارامترهای اقلیمی
طبقهبندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتمهای دادهکاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]
-
پارامترهای اقلیمی
تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر دادههای اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]
-
پتانسیل عملکرد کوانتومی
تأثیر پیشتیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخصهای فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
-
پیشبینی
ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیشبینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]
ت
-
تحلیل SWOT
تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
-
تحلیل سلسله مراتبی
رتبهبندی عوامل مؤثر بر بستهبندی زعفران از دید مصرفکنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]
-
تحلیل عدم قطعیت
تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر دادههای اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]
-
تخصیص مواد فتوسنتزی
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]
-
تربتحیدریه
تدوین راهبردهای مدیریتی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
-
ترجیحات
رتبهبندی عوامل مؤثر بر بستهبندی زعفران از دید مصرفکنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]
-
تعداد بنههای دختری جانبی
بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]
-
تعداد گل
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]
-
تغذیه
تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]
-
تغذیه برگی
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
-
تغذیه گیاه
اثر محلولپاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]
-
تک سازی
ساخت و ارزیابی دستگاه تکساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]
-
توسعه کشت
طبقهبندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتمهای دادهکاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]
-
توکسینهای قارچی
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]
-
تولید زعفران
بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]
-
تیمار ضدعفونی
بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]
ج
-
جداسازی
ساخت و ارزیابی دستگاه تکساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]
-
جعبه MADS
بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]
-
جوانة گلدهنده
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]
ح
-
حوضهآبریز نیشابور
مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]
خ
-
خانوارهای روستایی
واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]
-
خشکسالی
بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]
د
-
داده کاوی
طبقهبندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتمهای دادهکاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]
ر
-
رادیکالهای آزاد
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]
-
ردیف کردن
ساخت و ارزیابی دستگاه تکساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]
-
رنگ سنجی
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]
-
روش پاسخ سطح
تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]
ز
-
زعفران
مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]
-
زعفران
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]
-
زعفران
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
-
زعفران
بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]
-
زعفران
بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]
-
زعفران
ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیشبینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]
-
زعفران
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
زعفرانکاران
بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفرانکاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
ژ
-
ژن Pistillata-like MADS box
بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]
س
-
سری زمانی
ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیشبینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]
-
سطح تشابه
بررسی ساختار جوامع و تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]
-
سطح کشت
بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (مقاله مروری) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 107-122]
-
سطح مطلوبیت معیشت
واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]
-
سمج
بررسی ساختار جوامع و تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]
ش
-
شاخص آماری
طبقهبندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتمهای دادهکاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]
-
شاخص تنوع زیستی
بررسی ساختار جوامع و تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]
-
شبکه عصبی مصنوعی
تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر دادههای اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]
-
شبیهسازی مونتکارلو
تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر دادههای اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]
-
شکر قابل تخمیر
تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]
-
شهرستان قائن
بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفرانکاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
-
شیرینسازی
تولید سوخت سبز از ضایعات گیاه زعفران به روش هیدرولیز با اسید رقیق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 241-253]
-
شیوه فروش
بررسی عوامل مرتبط با شیوه فروش محصول تولید شده توسط زعفرانکاران شهرستان قائن [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
ص
-
صادرات
ارزیابی عملکرد مدل هیبرید شبکه عصبی مصنوعی-ﺧﻮد ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺟﻤﻌﻲ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﻣﺘﺤﺮک (ARIMA-ANN) در پیشبینی صادرات زعفران ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 393-405]
ض
-
ضریب ثبات
بررسی ساختار جوامع و تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]
ط
-
طول برگ
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]
ع
-
عصاره
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
عملکرد زعفران
تحلیل دقت و عدم قطعیت مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی عملکرد زعفران در خراسان جنوبی مبتنی بر دادههای اقلیمی [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 255-271]
-
عملکرد کیفی
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]
-
عملکرد گل
تأثیر پیشتیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخصهای فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
-
عملکرد محصول
طبقهبندی اقلیمی و تعیین مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از الگوریتمهای دادهکاوی در سطح استان خراسان رضوی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 379-392]
ف
-
فاصله کاشت
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]
-
فعالیت ضد باکتری
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
فلورسانس متغیر
تأثیر پیشتیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخصهای فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
ق
-
قند
اثر محلولپاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]
ک
-
کرمانشاه
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
کروماتوگرافی
مطالعه امکان تولید آفلاتوکسین B1 در زعفران و محصولات حاصل از آن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 185-194]
-
کشاورزی رایج پرنهاده
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]
-
کشت بافت
بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]
-
کشت زعفرانن
بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی، فنل های کل و فلاونوئیدهای گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) کاشته شده در مناطق مختلف استان لرستان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 51-60]
-
کلاله
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]
-
کلاله
تأثیر پیشتیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخصهای فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
-
کلاله
تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران (.Crocus sativus L) ایرانی و اسپانیایی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
-
کلاله
تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]
-
کلاله
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
کلالهی زعفران
بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسمهای موثر((EM بر ویژگیهای بنههای دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]
-
کلروفیل
اثر محلولپاشی نانو کودهای مختلف بر برخی صفات فیزیولوژیک زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 345-359]
-
کلروفیل کل
تأثیر پیشتیمار بنة مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخصهای فلورسانس کلروفیل زعفران [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
-
کلزا
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]
-
کمپوست
فراتحلیل پژوهشهای زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کودهای آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]
-
کود بیولوژیک
بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسمهای موثر((EM بر ویژگیهای بنههای دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]
-
کود دامی
فراتحلیل پژوهشهای زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کودهای آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]
-
کود زیستی
فراتحلیل پژوهشهای زراعی زعفران (.Crocus sativus L) با تاکید بر مصرف کودهای آلی و عملیات زراعی در ایران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 311-327]
-
کودهای آلی
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 61-71]
گ
-
گل
تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]
-
گلپوش
ویژگیهای ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی ( Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 407-412]
-
گلدهی
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]
-
گل زعفران
ساخت و ارزیابی دستگاه تکساز ردیفی گل زعفران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 361-377]
-
گونه موقتی
بررسی ساختار جوامع و تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع زعفران خراسان [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 211-229]
ل
-
لایه سلولی نازک
بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]
م
-
محدودیت تولید
واکاوی نقش محصولات استراتژیک در معیشت پایدار روستایی(مطالعه موردی: تولید زعفران در دهستان رشتخوار) [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 273-293]
-
مدلسازی همولوژیکی
بررسی الگوی بیانی ژن PIC2 مؤثر در گلدهی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 73-90]
-
مدیریت آبیاری
مدیریت آبیاری زعفران با استفاده از اعمال سیاستهای قیمتی و مقداری آب (مطالعه موردی: حوضه آبریز نیشابور) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 149-160]
-
منابع کودی
تأثیر منابع مختلف کودهای هیومیکی، زیستی و نانو در سطوح مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گل زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 329-344]
ن
-
نام تجاری
رتبهبندی عوامل مؤثر بر بستهبندی زعفران از دید مصرفکنندگان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 175-184]
-
نظام ارگانیک کمنهاده
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]
و
-
ورمیکمپوست
بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسمهای موثر((EM بر ویژگیهای بنههای دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]
-
ورمیکمپوست
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]
-
ورمیواش
بررسی تاثیر کودهای آلی و میکروارگانیسمهای موثر((EM بر ویژگیهای بنههای دختری زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 37-49]
-
وزن بنه
ارزیابی خصوصیات رشدی بنههای دختری زعفران تحت تأثیر نظامهای کشاورزی رایج و ارگانیک [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 133-147]
-
وزن بنه
بررسی روابط منبع و مخزن در زعفران با استفاده از ضرایب همبستگی در سطوح مختلف آبیاری و تغذیه [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 195-210]
-
وزن خشک بنههای دختری جانبی
بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]
-
وزن خشک بنههای مرکزی
بررسی امکان تولید زعفران (.Crocus sativus L) در سیستم کشت عمودی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 161-173]
-
وزن کل بنه
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران(.Crocus sativus L) [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 3-19]
ه
-
هورمون
بررسی تاثیر برخی تیمارهای هورمونی مختلف و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی زعفران [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 231-239]